Din indkøbskurv er tom

Shop efter Kategorier

Allerede oprettet Bruger

Husk log ind

Vores butik / Find vej

Saaby Cykler har fysisk butik i Snekkersten ved Helsingør i Nordsjælland.


Hos Saaby Cykler lægger vi vægt på den personlige betjening og vores fagfolk står altid klar til at hjælpe dig,
så du får den helt rigtige vejledning. For os er det vigtigste, at du får en god oplevelse med nyttige informationer og går fra butikken med det rigtige produkt.

Vi har stor erfaring i salg og reparation af cykler, lige fra hverdagscykler til High-end race og Mountainbikes, samt rådgivning og vejledning i tilbehør og ekstraudstyr.
Vi vil løbende ligge tilbud på siden, samt udvide sortimentet.


Saaby cykler har til huse på Nørrevej 91 i Snekkersten.

Butikken ligger med facaden vendt mod Snekkersten Station, hvor flere buslinier, Øresundstoget og Lokalbanen, Lille nord, stopper. På bagsiden af butikken er der gratis kundeparkering. Der er så at sige meget let tilgængelighed til butikken hvad enten du går, tager bil, tog, bus eller, nå ja, cyklen.

Lokalerne er i alt på ca. 420kvm. Dette giver mulighederne for det velassorterede vareudvalg Saaby cykler fører.

Den unikke beligenhed og de moderne, velindrettede lokaler gør at Saaby cykler kan yde den høje service vi altid bestræber os på at give vores kunder.

Om du vil købe en enkelt reservedel til din cykel, en ny kvalitetscykel til hverdagsbrug, en racercykel eller mountainbike, så står det uddannede personale klar til at hjælpe og vejlede dig til det rigtige køb.

 

Lager

Vores varelageret ligger i direkte forbindelse med butikken, hvilket gør at vi nemt og hurtigt kan fremtrylle den cykel eller reservedel du søger.

Værksted

Værkstedet har p.t. 3 komplette arbejdsstationer, hvilket giver os de bedste muligheder for at klargøre nye cykler eller udføre reparationer fra dag til dag. Her kan vi også give dig et uforpligtende overslag på reparationer og give dig gode råd om hvad du skal være opmærksom på, så du kan vedligeholde din cykel bedst muligt.


Service

Har du købt en ny cykel hos Saaby cykler, medfølger der altid et gratis eftersyn til cyklen. Dette skal dog udføres inden for 3 til 6 måneder fra købsdato. Det er vigtigt at få efterset cyklen, da vi, som fagmænd, hurtigt kan konstatere om en dele, der er om fattet af garantibestemmelserne bør udskiftes inden det udvikler sig til en større fejl.

Du kan også tilkøbe en Ekstra serviceordning, kaldet GO´Cykel, til din nye cykel. Det forudsætter at cyklen er købt hos Saaby Cykler. Denne service giver din fri adgang til eftersyn på din cykel hos vores professionelle værksted hele vinteren. Læs mere her.

Når du køber en vare hos Saaby Cykler er den omfattet af den danske købelov. Så du kan altid henvende dig til os hvis du oplever at der er en fejl på den vare du har købt.

Vi har kunder over det meste af Danmark, ja selv Oslo, London, Malmø og Helsingborg. Men vores primære kunde område er Nordsjælland og København.

 


Vis stort kort