Din indkøbskurv er tom

Shop efter Kategorier

Allerede oprettet Bruger

Husk log ind

Hjælp til selvhjælp!

Hjælp til selvhjælp.

Dette er en lille guide til dig som ønsker at benytte vores værksted. Denne guide skal være med til at hjælpe dig, som kunde med at få din cykel ud at køre igen hurtigst muligt, ved at du hjælper os med at løse opgaverne du stiller os, på bedste vis, samt at give dig et indblik i de udfordringer vi står med dagligt, hvilket gerne skulle give bedre forståelse for de arbejde vi elsker at udføre for dig.

Mange af vores kunder er glade for os og vender troligt tilbage, både for at købe cykler, men også for at benytte vores værksted for at få repareret eller serviceret deres cykler. Derfor har vi ofte travlt på værkstedet.

Når du afleverer din cykel til reparation, giver vi dig besked om hvilken dag og tidspunkt, vi forventer at have din cykel klar.
Vi starter først med at reparere din cykel på den dag vi har aftalt den skal være færdig.
Dette betyder dog også at hvis der skulle opstå komplikationer til reparationen og vi evt. mangler reservedele, som skal bestilles hjem, så når den ikke at blive færdig på den aftalte dag.

Vi har forsøgt at løse dette på andre måder, men denne er den letteste måde for os at administrere forløbet på.

Hvis vi kan se at der skal laves yderligere reparationer eller at vi mangler dele til din cykel, så vil du altid blive ringet op af en af vores mekanikere, med besked herom.
Det er derfor vigtigt at du selv oplyser et telefon nummer, hvor du kan kontaktes i dagtimerne. Hvis vi ikke kommer i kontakt med dig, så efterlader vi altid en besked på din telefonsvarer, hvis muligt. Det er herefter op til dig selv at aflytte beskeden og herefter ringe tilbage til os.

Du vil altid få at vide hvor længe vi forventer at der går før din cykel vil være klar og vi ringer til dig så snart den er klar. Detter gælder kun ved reparationer som ikke er klar til første aftalte tid.

Værkstedet står også for at trække cyklerne ud fra butikken om morgenen og ind igen om aftenen. For at vi kan være færdige til fyraften (17.30), starter vi med at trække cykler ind kl. 17. Vi venter selvfølgelig med at trække de færdigreparerede cykler ind, så du får så meget tid som muligt at hente din cykel i. Dog er sidste chance for afhentning af cykel kl. 17.15 mandag til fredag og lørdag 13.45.
Hvis du kan se at du ikke kan nå det inden da, så giv os et ring, så vi kan tage din cykal fra og du kan så hente den helt frem til lukketid.
Vi henstiller til at dette respekteres i videst mulige grad, da vi også har familier at skulle hjem til.
 

Lidt facts:

  • Vi reparer i snit pr. dag 18 cykler året rundt.
  • Det bliver til ca. 3600 reparationer om året.
  • Dertil skal lægges dem, som for monteret en ringeklokke eller skiftet batterier i lygterne, mens de venter.
  • Vi skifter ca. 6 slanger om dagen eller 30 om ugen. Stort set alle disse sanger bliver afhentet af diverse institutioner, som laver smker, tasker og bælter ud af dem. Ventilerne klipper vi af og sender dem til genanvendelse.
  • Det tager 3 år og 3 måneder at uddanne sig til cykelmekaniker
  •